Quatre croquis

En aquests moments estem actualitzant els nostres continguts

En aquests moments estem actualitzant els nostres continguts

Quatre Croquis

Quatre Croquis és el resultat de molts anys d’experiència en el món de la construcció, des que vaig col·legiar-me l’any 1996, col·laborant amb empreses d’enginyeria, despatxos d’arquitectura, empreses constructores, sempre exercint com a professional liberal. L’any 2016, vaig decidir crear la meva pròpia empresa: Quatre Croquis, SL.

Orígens

Experiència i coneixement

Vaig començar a relacionar-me amb el món de la construcció ben aviat, la família tenia una empresa constructora i acompanyava, ja de petit, al meu pare per les obres. 

Des d’aquells temps i fins a dia d’avui no he deixat mai d’estar relacionat amb la construcció. Aquesta relació l’he feta des dels diversos àmbits, coneixent tots els llocs de la taula, com a direcció facultativa, com a constructor, com a gestió econòmica i també com a promotor.

creixement

Formació constant

Durant tots els anys que porto exercint la professió també m’he anat formant realitzant diversos cursos. N’hi ha dos que destacaria perquè m’han omplert com a tècnic i com a professional, el Màster de Project Manager i el Màster d’Interiorisme.

Aquest cursos m’han proporcionat les eines per poder oferir als meus clients un servei totalment complet d’arquitectura tècnica, arquitectura interior i gestió econòmica, una bona combinació per crear confiances, per crear il·lusions.

També cal destacar la tasca de professor que vaig realitzar durant 6 anys a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, impartint un mòdul formatiu de construcció, i del qual han sortit molts companys de feina, mai competidors, amb alguns dels quals també tinc el gust de col·laborar.